Novice AMD Domžale

AMD Domžale prejelo priznanje za najboljšo organizacijo dirke

Avto-moto zveza Slovenije je na prireditvi Motošportnik leta 2022 podelilo priznanja državnim prvakom, najboljšim organizatorjem dirke in priznanja za mednarodne dosežke.

amd domzale Peter VerbicPriznanje za najboljšo organizacijo dirke v cestno hitrostnem motociklizmu je prejelo AMD Domžale za organizacijo dirke državnega prvenstva Mini CHD in FIM Mini GP Alpe Adria serije, katero je društvo organiziralo konec lanskega avgusta v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Priznanje je prevzel predsednik AMD Domžale Peter Verbič. »AMD Domžale je prve dirke organiziralo že v drugi polovici 80ih let prejšnjega stoletja in vedno je bilo vodilo društva, da so dirke izvedene na visokem nivoju in temu sledimo še danes. To priznanje, za katerega so zaslužni vsi člani društva, ki so sodelovali pri pripravi in izvedbi tekmovanja, je potrditev, da delamo dobro« je povedal Verbič in potrdil, da bo društvo tudi v letu 2023 organiziralo eno izmed dirk državnega prvenstva.

Med prejemniki priznanj je bil tudi dirka AMD Domžale Enej Logar, ki je prejel pokal za osvojeni naslov državnega prvaka v razredu supersport 600.
Glavna zvezda podelitve je bil sicer svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, ki je prejel naziv Motošportnika leta 2022, za kar mu AMD Domžale iskreno čestita.

Foto: AMZS