Novice AMD Domžale

V AMZS Karting in motošportnem centru v Slovenji vasi je bila tretja dirka slovenskega državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, edini predstavnik AMD Domžale na dirki pa je bil Johan Pintar, nastopil je v razredu minimoto 10. Pintar se je na dirko odpravil z velikimi pričakovanji, prav na tem prizori...

Z dirko na Slovaškem dirkališču Slovakiaring se je zaključila prva polovica slovenskega državnega prvenstva v cestno hitrostnem motociklizmu razreda supersport 600. Za Eneja Logarja, člana AMD Domžale, se je dirka zaključila s padcem v prvem krogu. Sobotni treningi so poskrbeli za nekaj dela v ekipi, saj se je začetku...

Slovensko državno prvenstvo v cestno hitrostnem motociklizmu razreda supersport 600 se je nadaljevalo na Madžarskem dirkališču Pannoniaring, kjer je potekala druga dirke sezone. Za Eneja Logarja, člana AMD Domžale, se je zaključila z zmago, priborjeno v zadnjem krogu!

Državno prvenstvo mini cestno hitrostnega motocilkizma se je nadaljevalo z dirko na Racelandu pri Krškem in v razredu minimoto 10 si je dirkač AMD Domžale Johan Pintar privozil peto mesto.

Na velikonočni ponedeljek se je pričelo državno prvenstvo Slovenije v mini cestno hitrosntem motociklizmu, kjer v razredu minimoto 10 barve AMD Domžale zastopa mladi Johan Pintar..

Na hrvaškem dirkališču Grobnik se je ta vikend pričela nova sezona državnega prvenstva v cestno hitrostnem motocilklizmu, kjer naš dirkač Enej Logar brani naslov državnega prvaka razreda supersport 600.

AMD Domžale je tudi leto 2022 zaključila s strokovno ekskurzijo in tokrat so si športni funkcionarji in vodstvo društva ogledali dve stezi, kjer je možna organizacija dirk državnega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu (minimoto, mini GP, supermoto) in za starodobne motocikle.

Avto-moto zveza Slovenije je na prireditvi Motošportnik leta 2022 podelilo priznanja državnim prvakom, najboljšim organizatorjem dirke in priznanja za mednarodne dosežke.

Državno prvenstvo cestno hitrostnega motociklizma, ki poteka pod okriljem Avto-moto zveze Slovenije, se je zaključilo z dirko na Grobniku (Hrvaška). V razredu supersport 600 je tretjo zaporedno zmago osvojil voznik Avto-moto društva Domžale Enej Logar in s tem le še potrdil že pred zadnjo dirko osvojen naslov državnega...

Na dirkališču v Brnu (Češka) je bila izvedena predzadnja dirka letošnjega državnega prvenstva cestno hitrostnega motociklizma, z zmago v razredu supersport 600 pa je voznik Avto-moto društva Domžale Enej Logar, ubranil naslov državnega prvaka.